Wat leuk dat je een kijkje neemt op Dehippestiefmama.nl. Op mijn blog geef ik je een kijkje in ons vaak hectisch leventje, blog ik over fashion , beauty en lifestyle, en over al het leuke van mama zijn maar ook de ups & downs hiervan. Iedere week zul je hier wat nieuws lezen!

Het idee is jaren geleden al ontstaan, ik wilde toen al graag een blog beginnen maar een naam bedenken was toch echt een ding. Omdat ik toen al ‘stiefmoeder’ was en één van mijn vriendinnen mij altijd ‘hip’ noemde is dehippestiefmama.nl onstaan.
Door een druk en hectisch leven ben ik er helaas nooit mee verder gegaan, maar toch bleef het knagen. Nu een aantal jaren later heb ik de draad weer opgepakt, en toen kwam weer de vraag hoe mijn blog dan moest gaan heten. Na uren brainstormen bleef deze naam toch in mijn hoofd. En alhoewel het stiefmoederschap niet centraal staat in mijn blog vond ik de naam nog steeds erg leuk. Hij is best uniek vond ik zelf, en omdat ik nu eenmaal een mama maar ook nog steeds een stiefmama ben heb ik de knoop doorgehakt en is dehippestiefmama.nl nu echt online!


Disclaimer

De blogs op dehippstiefmama.nl worden zorgvuldig geschreven als het gaat om het geven van betrouwbare en actuele informatie aan de bezoekers van deze website. Dehippestiefmama.nl kan echter niet garanderen dat deze informatie altijd foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op geen enkele manier rechten worden ontleent. Verder aanvaardt dehippestiefmama.nl geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via het internet.