Niks leukers dan kleding kopen voor de kids!

De nieuwe collecties stromen langzaam weer binnen, en met deze temperaturen komt mijn shopdrang altijd weer naar boven..

Ouderwets winkelen

Hoogtijd dus om weer wat nieuws te kopen. Ik word altijd enorm blij van al die frisse kleurtjes die nu weer in de winkels hangen.
Ik shop eigenlijk vrijwel nooit online, vind dat altijd maar lastig met al die maten en dat ik dan weer de helft moet terugsturen. Dus ik ga nog gewoon ouderwets naar de winkels, en laten er hier in de buurt nou net een paar leuke winkeltjes zitten waar ze ook de merkjes verkopen die ik zo leuk vind.

Name it Bomberjack

Normaal gesproken ben ik altijd veel te laat met zomerjasjes, omdat het vaak pas wat later in het jaar echt lekker weer wordt en ik altijd net mis grijp. ‘Dat komt nog wel’ denk ik altijd als ik dan een leuke zie. Maar tegen de tijd dat ik er voor ga kijken zijn ze alweer weg.
Nu liep ik tegen die hele leuke bomberjack van Name it aan, lekker stoer. Ik hou daarvan. En die kleur is ook zo leuk.

Jeans Name it

Ook voor spijkerbroeken slaag ik altijd bij Name it, ze zitten altijd mooi aangesloten en vallen smal. Dit is een x-slim fit, maar ze verkopen er ook skinny modellen. Die vallen nog net wat smaller maar voor Luca is dit niet nodig. Dit model valt bij hem al smal genoeg.

Stoere sweater van Tumble ‘N Dry

Op de trui van Tumble ’n Dry was ik opslag verliefd! Truien met een capuchon staan altijd lekker stoer bij Luca, en het is ook gelijk af. De kleur vind ik ook helemaal het einde. Echt één van mijn favoriete merken dit!

Adidas sneakers zijn favoriet

Voor Luca koop ik al vanaf dat hij kon lopen Adidas sneakers, ik heb ze in alle maten bijna gehad. Normaal gesproken koop ik de ‘superstars’ met blauwe of zwarte strepen maar voor bij deze outfit vond ik de ‘Stan Smith’ nu wel erg leuk omdat deze matcht met zijn jasje.De kleding heb ik geshopt bij Release Kids store op de Frederik Hendrik laan in Den Haag. Mocht je niet in de buurt wonen maar dit wel willen shoppen staan hieronder de links naar de webshops:

Shoppen jullie liever online? Of net als ik ook gewoon in de winkels?

2 Comments on Shoplog – heerlijke frisse kleurtjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.