Al vanaf dat Luca klein was gebruik ik voor hem de producten van Naïf. Inmiddels zijn er wel een aantal producten geschrapt omdat hij al een tijdje niet meer in bad gaat maar ‘zelf’ kan douchen, maar deze 3 zijn bij ons nog steeds favoriet.

Niet alleen voor mijzelf vind ik het belangrijk dat er geen rotzooi zit in de producten die ik gebruik, maar ook voor Luca.
Ja eigenlijk ook voor Jesse, maar die wil graag ‘grote mensen sop’ gebruiken!
Toen Luca net geboren was en ik op zoek was naar goede producten waar niet teveel rotzooi in zat kwam ik Naïf tegen. Naïf is bedacht door de twee vaders Jochem en Sjoerd, die erachter kwamen toen ze net vader waren geworden dat er in al die babyproducten veel te veel schadelijke ingrediënten zaten, niet helemaal de bedoeling vonden zij.
In hun producten zitten dan ook alleen maar ingrediënten die een baby nodig heeft, niks meer en niks minder.
Inmiddels hebben zij de collectie flink uitgebreid en bestaat er inmiddels ook een hele lijn voor vrouwen, en ik kan je vertellen, daar wordt ik ook gelukkig van!

Onze favorieten

Terug naar onze favorieten! Ooit begonnen we met de milde badolie voor in het badje en de babyolie om Luca zijn huidje mee in te smeren.
Toen hij wat groter werd ben ik overgestapt naar de wash gel, en de bodylotion. En samen met de shampoo gebruik ik deze producten nog iedere dag voor hem. Ik word niet alleen heel blij dat er geen schadelijke stoffen in zitten en zijn huidje dus niet irriteer maar ook van de geur word ik nog altijd blij. Deze verveelt echt nooit!


Naïf Softening Body Lotion

  • Zonder parabenen of Minerale Olie
  • Ook geschikt voor de extreem droge huid of eczeem
  • Met Katoenzaad-, Avocado-, Amandel- én Macadamia-olie

Luca heeft nooit last gehad van een droog huidje, en of dat komt omdat ik hem altijd insmeer met deze bodylotion durf ik je niet te zeggen. Maar zodra je dit gebruikt voel je het huidje helemaal zacht worden. De parfum die er trouwens inzit is allergeenvrij en kan dus geen kwaad.
Naïf Cleansing Wash Gel

  • Zonder parabenen of irriterende schuimmiddelen (SLS/SLES)
  • Ook geschikt voor de extreem droge huid en eczeem
  • Voor in bad én onder de douche

De wash gel is de eerste bij ons in het douche ritueeltje. Ik sop Luca hier altijd helemaal mee in.
Doordat er o.a. geen parabenen en minerale oliën inzitten kun je deze ook gebruiken bij een extreem droge of zelfs eczeem huidje.

Naïf Nourishing Shampoo

  • Zonder irriterende schuimmiddelen (SLS/SLES)
  • Prikt niet in de ogen
  • Zacht voor de hoofdhuid

Volgens Naïf prikt het niet in de ogen. Ik heb het zelf nooit getest maar Luca roept onder de douche altijd dat het ‘au’ in zijn ogen doet. Ik heb hierdoor een paar keer een andere shampoo voor hem gekocht en geprobeerd maar ook deze prikten volgens hem allemaal in zijn oogjes. Of het echt prikt, of dat hij het gewoon niet fijn vind dat er dan iets een beetje in zijn ogen komt weet ik niet. Ik ben dus ook gewoon weer overgestapt naar deze van Naïf vanwege de ingrediënten die er inzitten. Die zachte gezonde haartjes van hem houd ik ook graag nog lekker zacht en gezond. Ook de wax die ik wel eens in zijn haar doe krijg ik met deze shampoo goed eruit.
Na het wassen voelen zijn haartjes altijd zacht, en ruiken ze heerlijk!

Naast deze 3 favorieten zijn er nog een aantal andere producten van Naïf die wij gebruiken, daarover een andere keer meer!

De producten shop je trouwens bij de Etos of via de website van Naïf.

Deze producten zijn niet gesponsord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.