ANne & INgeborg: ANNIdesign

Origineel, stoer, tikkeltje eigenwijs en met heel veel liefde ontworpen.
Dat is in één zin ANNIdesign.

Wie is ANNIdesign?

Hoewel de dames veel overeenkomsten hebben – beiden wonend in Berkel & Rodenrijs, getrouwd en kinderen – zijn ze ook ontzettend verschillend. ANne is echt de regeltante van het stel. Van website, boekhouding tot klantencontact: daar is ze maar wat druk mee. INgeborg daarentegen bedenkt en ontwerpt het liefst nieuwe dingen en maakt ook alle productfoto’s. Een perfecte combinatie die AN en NI: de één maakt, de ander regelt.

Na de lancering van hun eerste samenwerking met gepersonaliseerde producten voor een (kinder)feestje bleef het bij de dames kriebelen. Dit leidde tot het idee om echt leuke kinderkameraccessoires te maken en te bedenken. Niet standaard, maar uniek, stoer én bij elkaar passend. Een nieuwe naam werd bedacht en snel gevonden. ANNIdesign. Naar hen beiden vernoemd: De AN van ANne en de NI van INgeborg. V

Van posters naar meer

In eerste instantie hebben de dames alleen posters ontworpen, maar snel volgden de andere producten en ook samenwerkingen. Ze maken bijna alles, en werken momenteel samen met een atelier voor al hun handgemaakt textiel, een drukkerij voor de canvassen en textielposters en twee sociale werkplaatsen voor hun stoffen slingers en het houtwerk.

Voor kinderkamer en meer

Het aantal producten zal blijven toenemen, want telkens wanneer ze bij elkaar komen lopen ze over van ideeën van wat nog meer mogelijk is. En omdat ze het leuk vinden om te doen, maken ze ook hele originele geboortekaarten. Aan creativiteit ontbreekt het deze dames niet.

Ook op maat

Alsof het nog niet genoeg is ontwerpen ze ook op maat. Dit talentvolle en enthousiaste duo maken voor verschillende Waddeneilanden unieke ansichtkaarten, notitieboekjes en kleurplaten, en hebben ze een limited Rotterdam edition bij conceptstore KEET , een miniwarenhuis in het hart van Rotterdam, en bij het Rotterdam Tourist Information, ook wel bekend als VVV. Ook zijn ze betrokken bij de ontwikkeling en uitvoer van de ‘verkeersveiligheidsbox’ een box vol met promotiemateriaal om kinderen en buurtbewoners te wijzen op de gevaren bij hun in de buurt. Dit concept is inmiddels bij de gemeente Rotterdam, gemeente Lansingerland en gemeente Schiedam een groot succes.

Samenwerking met ANNIdesign

Ben jij net als ik ik ook zo enthousiast geworden? In samenwerking met dit leuke duo mag ik twee hele leuke posters weggeven , welke dit zijn en hoe je deze kunt winnen lees je op:

https://www.instagram.com/dehippestiefmama

3 Comments on Meet ANNIdesign!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.