Voor het leuke nieuwe platform The Hague Yummy Mummies zocht ik de leukste hotspots van Den Haag en omstreken op waar jij met je kleintje naar toe kan voor een lekkere kop koffie of een heerlijke lunch met je partner of met vrienden, terwijl de kids zich ook prima kunnen vermaken.

Boomhuttenclub.

In de ‘Boomhuttenclub’ kun je met je gezin of alleen met je kind terecht voor een vroeg ontbijtje, een gezellige lunch, een goede kop koffie, maar ook voor een lekkere borrel. En terwijl jij lekker met je partner of met vrienden bijkletst en geniet hiervan kunnen de kinderen zich vermaken in de prachtige boomhutten die er staan van natuurlijke materialen. Hier moet je een keer zijn geweest!

Happy Tosti.

Op de Korte Poten in Den haag vind je Happy Tosti, een lunchrestaurant waar iedereen vrolijk van wordt!
De altijd-happy-medewerkers met een arbeidsbeperking serveren namelijk de lekkerste tosti’s.
Ook hebben ze er yoghurts, soepen, salades, verse sappen, huisgemaakte limonades en biologische frisdranken. Bijna alles is biologisch en gezond! En het allerleukste is dat er schommels in de zaak hangen.

Strandclub Leuk.

Voor strandclub Leuk moet het uiteraard wel een beetje lekker weer zijn, maar als de zon eenmaal schijnt zit je hier echt perfect.
Als volwassenen kun je heerlijk genieten van een drankje en een hapje in het zonnetje terwijl de kids zich vermaken in een van vele speeltoestellen.

Boerderij Meyendel.

Oke, niet echt een hotspot maar wel een heel leuk uitje met de kids. In het prachtige duingebied Meyendel waar je uren kunt genieten van de prachtige omgeving, kinderen kunnen spelen in het leuke monkeybos vind je het pannenkoekenrestaurant Boerderij Meyendel. Hier kun je heerlijk genieten van een pannenkoek en even bijkomen van het wandelen. En het is heel kindvriendelijk!


Kunst & Kids Cafe.

In het Kunst & Kids café aan de Acaciastraat in Den Haag ontmoet je andere ouders van kinderen van 0 tot 4. Hier kun je gezellig een kopje koffie drinken en wat lekkers eten terwijl je een praatje maakt en andere ouders leert kennen terwijl de kinderen met elkaar kunnen spelen.
Dagelijks is er minimaal één kunstles gegeven door professionals uit de buurt en worden er geregeld activiteiten georganiseerd. Het is weer eens wat anders maar zeker een aanrader!

The UPSIDE Cafe.

De laatste maar zeker niet de minst leukste is het Upside Café aan de Thomsonlaan in Den Haag.
Het leukste lunchcafé van Den Haag waar mensen werken met een verstandelijke beperking, waar alles vers wordt bereid en waar je met een grote glimlach wordt ontvangen.
Eens per maand is hier op de dinsdag ochtend neemt Lindsey van ZO! kinderen van 0 tot 4 jaar mee op muzikale reis.
Houd de facebook van the UPSIDE café in de gaten wanneer zij er weer is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.